Tom & Rudi webshop

Disclaimer

Tablesoccer.be is een platform voor tafelvoetballiefhebbers. Het is de bedoeling dat tornooien door iedere gebruiker aangemaakt kunnen worden, waardoor we met z'n allen een overzicht krijgen van alle tafelvoetbaltornooien.
Af en toe zal er ook een nieuwsbericht verschijnen. Indien u nieuws heeft, gelieve dit dan via email door te geven aan de beheerders van het platform.

Naast het platform kan men ook tornooien gaan organiseren online, via het tornooibeheersysteem. Hiervoor heeft men de rol van superuser nodig (aanvragen bij de beheerders).
Dit wil zeggen dat men volledig gratis tornooien kan gaan organiseren online. Men kan een of meerdere reeksen organiseren via een bepaald systeem (amerikaans/poules+amerikaans/knock-out/poules+knock-out/...).
Eenmaal je de koppels ingeschreven hebt (via de officiƫle spelerslijsten), kan je op start klikken bij tornooibeheersysteem. Hierna zal het systeem zelf automatische trekking doen en het gekozen systeem toepassen op het aantal tafels van je tornooi.
Daarna moet men enkel de uitslagen ingeven en het systeem zal indien mogelijk de volgende match aankondigen.
Je kan ook altijd een match die het systeem aankondigd uitstellen. In dit geval zal het systeem kijken als er een andere match in de plaatst gespeeld kan worden. Indien dit niet het geval is zal men toch de initiƫle match terug aankondigen.
Indien je meerdere reeksen hebt op 1 tornooi kan je deze door elkaar laten lopen. Het systeem zal altijd de voorkeur geven aan de reeks die al het langst bezig is. Pas als het systeem geen matchen meer kan starten in de ene reeks zal het kiezen voor de volgende reeks.
De uitslagen worden automatisch weggeschreven naar de database, hierdoor moet je als organisator na afloop van het tornooi niets meer online plaatsen.

De makers van Tablesoccer.be zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in het systeem. Het systeem is gemaakt met als bedoeling blijvende doorontwikkeling en uitbreiding. Hierdoor kan het dus gebeuren dat er kleine problemen opduiken bij het gebruiken van het platform en tornooibeheersysteem. Gelieve deze zo snel mogelijk te melden aan de admins (info@tablesoccer.be). Op deze manier kan het platform dus blijven verbeteren en uitbreiden.
Ook eventuele feedback qua gebruikservaring is altijd welkom via het bovenstaande emailadres.

Als de beheerders van Tablesoccer.be misbruik opmerken zullen hiervoor de gepaste sancties volgen. Dit kan onder de vorm van een tijdelijke of definitieve deactivering van het account.