Tom & Rudi webshop

Info over het tornooibeheersysteem

Hieronder ziet u een YouTube video met daarin meer uitleg over hoe het tornooibeheersysteem werkt. 

Het tornooibeheersysteem moet je aanvragen bij mij persoonlijk of via mail naar info@tablesoccer.be, hierna krijg je meer informatie. 


Als je het tornooibeheersysteem wil gebruiken voor je tornooi doe je dat door je tornooi met het juiste aantal tafels, de correcte reeksen en de spelers per reeks in te voeren. 

Daarna kan je doorklikken op tornooibeheer, hierbij kan je de reeks selecteren die je wil starten en aan de hand van het spelsysteem (amerikaans/poules+amerikaans/knock-out/poules+knock-out) kan je de reeks starten. 

Eenmaal je op start geklikt hebt zal het systeem automatisch de trekking doen en de matchen op de tafels gaan plaatsen.

Als de match gedaan is kan je zowel bij de tafels als bij de reeks je uitslag invullen. Hierna zal het systeem zelf op zoek gaan naar een volgende match om te laten spelen.

Als je werkt met poules & amerikaans zal het systeem je na de poules vragen welk amerikaans systeem je wil gebruiken. Daarna gaat hij de koppels tonen die doorgaan (eventueel kan je deze dan nog aanpassen door ze te verslepen). Daarna zal hij een willekeurige trekking doen van het amerikaans systeem en terug de matchen op de tafels plaatsen.

Het amerikaans systeem eindigt met de finale (code FIN). Daarin heeft de winnaar van de winnaarsronde 1 extra kans.


Alle matchen worden tot 11 gespeeld, gelijkspel kan in de poules door 10-10 in te vullen. In de poules is een gelijkspel goed voor 1 punt en een overwinning goed voor 2 punten.

Veel kijkplezier tijdens de demo.