Tom & Rudi webshop

De start van het redesign voor Tablesoccer.be

Mensen die regelmatig op Tablesoccer.be komen zullen alvast gemerkt hebben dat er vanaf nu enkele aanpassingen zijn in het design.

Enkele pagina's van Tablesoccer.be worden de komende maanden aangepast om zo een nog beter overzicht te geven van alle tornooien en ook meer en betere zoekmogelijkheden te bekomen. De gebruiksvriendelijkheid probeer ik op deze manier te optimaliseren. Dit pak ik stap voor stap aan, waardoor er nu telkens kleine verbeteringen zullen volgen qua gebruiksvriendelijkheid.

De bedoeling is dat de zoekopties verbeteren voor tornooien en spelers. Daarnaast ondergaat de homepagina ook een make-over, waardoor we een direct beeld krijgen van de eerstvolgende tornooien en de uitslagen van vorige tornooien.

Deze uitslagen zullen ook aangepast worden, waardoor je snel en eenvoudig ook oudere tornooiuitslagen kan gaan zoeken.

De grootste design-aanpassing zal er zijn voor het tornooibeheer. Dit zal ook de komende maanden merkbaar worden. Ik wil het design van het tornooibeheer grondig aanpassen, waardoor ik meer ruimte krijg voor belangrijke zaken op 1 pagina weer te geven. Na deze aanpassingen volgen ook nieuwe video's met demo-uitleg van hoe je het tornooibeheersysteem gebruikt.

Ik sta ook steeds open voor nieuwe ideeën en feedback, dit mag altijd via info@tablesoccer.be of persoonlijk.

Ward Janssens
Eerst en vooral chapeau en bedankt voor het vele werk dat je hierin steekt! Waar vind ik het 'tornooibeheer' waarvan sprake is in deze post? Dien ik hiervoor eerst zelf een tornooi aan te maken? Verder zou het handig zijn indien er een board (zoals bijvoorbeel Jira) is waarin we rechstreeks feature requests of bugs kunnen aanmaken / opvolgen / bekijken :-)
3/06/2016 00:22